Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Veckans matsedel

Gyllet, Eket, Tockarp och von Reisers skola samt
Kotten, Skogsbrynet, Valthornet och Ängstugans förskola

Med reservation för ändringar.

Vecka 16, 16/4-20/4

Måndag: Salladsbord. Korv, potatisbullar, lingon,ketchup.
Tisdag: Salladsbord. Sprödbakad fisk, potatis, sås.
Onsdag: Kökets val.
Torsdag: Salladsbord. Tikka Marsala, ris.
Fredag: Gulaschsoppa, aioli, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 17, 23/4-27/4

Måndag: Salladsbord. Råkost, Chicken wrap fajitas, tortilla, salsa.
Tisdag: Salladsbord. Fisk Bordelaise, sås, potatis.
Onsdag: Salladsbord. Spagetti, köttfärssås, ketchup.
Torsdag: Salladsbord. Helstekt kött, brunsås, potatis, gelé
Fredag: Tomatsoppa med pasta riven ost, bröd, margarin, pålägg grönsak, frukt.

Vecka 18, 30/4-4/5

Måndag: LOV.
Tisdag:
Fösta Maj.
Onsdag:
Salladsbord. Pytt i panna, rödbetor, ketchup.
Torsdag:
Salladsbord. Köttbullar, potatis, gräddsås, lingon.
Fredag:
Tacosoppa med aioli, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 19, 7/5-11/5

Måndag: Salladsbord. Potatisbullar, korv, ketchup.
Tisdag: Kökets val. Fisk.
Onsdag: Salladsbord. Köttgryta, potatis.
Torsdag: Kristi Himmelsfärdsdag.
Fredag: Lov.

Vecka 20, 14/5-18/5

Måndag: Salladsbord. Kycklingfilé, creamycurry, sås, ris.
Tisdag: Salladsbord. Fisk med frasigt täcke, potatis, sås.
Onsdag: Salladsbord. Kycklingwok, ris, sås.
Torsdag: Salladsbord. Pannbiff, brunsås, potatis, lingon.
Fredag: Gulaschsoppa, aioli, bröd, margarin, ost grönsak, frukt.

Vecka 21, 21/5-25/5

Måndag: Pasta med paprika- och kycklingsås, ketchup.
Tisdag: Salladsbord. Sprödbakad fisk, remouladsås, potatis.
Onsdag: Salladsbord. Korv Stroganoff, ris.
Torsdag: Kökets val.
Fredag: Rödcurry kycklingsoppa. Alt. Ärtsoppa, bröd margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 22, 28/5-1/6

Måndag: Salladsbord. Köttbullar, makaroner, ketchup.
Tisdag: Salladsbord. Kokt fisk, sås, potatis.
Onsdag: Kökets val.
Torsdag: Salladsbord. Kycklingnuggets, sås, ris.
Fredag: Köttfärssoppa, aioli, bröd, ost, margarin, grönsak, frukt.

Vecka 23, 4/6-8/6

Måndag: Salladsbord. Vegetarisk Schnitzel, ris.
Tisdag: Salladsbord. Wienerkorv, bröd, pommes, ketchup.
Onsdag: Nationaldagen.
Torsdag: Salladsbord. Chicken wraps, tortilla.
Fredag: Tomatsoppa med pasta, riven ost, bröd, margarin, grönsak, frukt.

Vecka 24, 11/6-15/6

Måndag: Salladsbord. Pytt i panna, rödbetor, ketchup.
Tisdag: Salladsbord. Kökets val.
Onsdag: Sommarlov, kompetensutvecklingsdag för förskolor, förskoleklass, grundskola, fritidshem.
Torsdag: Sommarlov.
Fredag: Sommarlov.