Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Veckans matsedel

Gyllet, Eket, Tockarp och von Reisers skola samt
Kotten, Skogsbrynet, Valthornet och Ängstugans förskola

Med reservation för ändringar.

Vecka 2, 8/1-12/1

Måndag: LOV
Tisdag:  Salladsbord, sprödbakad fisk, potatis, remouladsås.
Onsdag: Kökets val
Torsdag: Salladsbord, kycklingfilé, creamycurry-sås, ris.
Fredag: Potatis- och purjolökssoppa, bröd, margarin, pålägg, grönsak, frukt.*

Vecka 3, 15/1-19/1

Måndag: Salladsbord, pasta med paprika- och kycklingsås, ketchup.
Tisdag: Salladsbord, fiskgratäng, potatis.
Onsdag: Salladsbord, vegetarisk schnitzel, ris, bearnaiseås.*
Torsdag: Salladsbord, helstekt kött, brunsås, potatis, gelé.
Fredag: Tacosoppa med aioli, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 4, 22/1-26/1

Måndag: Salladsbord, spagetti, köttfärssås, ketchup.
Tisdag: Salladsbord, kokt fisk, sås.
Onsdag: Salladsbord, korvstroganoff, ris.
Torsdag: Kökets val.
Fredag: Thai kycklingsoppa med nudlar, bröd, margarin, ost grönsak.

Vecka 5, 29/1-2/2

Måndag: Salladsbord, chiligratinerad kassler med ananas, ris.
Tisdag: Salladsbord, fisk med frasigt täcke, potatis, sås.
Onsdag: Salladsbord, chicken wrap, fajitas, tortilla, salsa.
Torsdag: Salladsbord, pannbiff, potatis, sås, lingon.
Fredag: Tomatsoppa med pasta, riven ost, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.*

Vecka 6, 5/2-9/2

Måndag: Salladsbord, Tikka Masala, ris.
Tisdag: Salladsbord, sprödbakad fisk, potatis, remouladsås.
Onsdag: Kökets val.
Torsdag: Salladsbord, köttbullar, gräddsås, potatis, lingon.
Fredag: Röd curry kycklingsoppa, alt. ärtsoppa, bröd, margarin, ost, grönsak.

Vecka 7, 12/2-16/2

Måndag: Salladsbord, Ugnspannkaka, fläskpannkaka, blodpudding, lingon.
Tisdag: Salladsbord, fisk Benedictine, potatis, sås.
Onsdag: Salladsbord, falafel, vegetarisk vårrulle, ris, Tzatziki, sås.*
Torsdag: Salladsbord, korv, potatismos, lingon.
Fredag: Gulaschsoppa, aioli, bröd, margarin, ost, grönsak, frukt.

Vecka 8, 19/2-23/2

SPORTLOV

 

*vegetarisk lunch