Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Veckans matsedel

Mårdenskolan, Bokelundaskolan, Vitsippan, Solrosen, Trollbacken, Skogsgläntan.

Med reservation för ändringar.

Vecka 12, 19/3-25/3

Måndag: Salladsbord, panerad fisk, spenatstuvning, potatis.
Tisdag: Salladsbord, kålpudding, sås, potatis.
Onsdag: Salladsbord, ugnsstekt falukorv, potatismos.
Torsdag: Tomatsoppa med pasta, bröd, ost, gurka, frukt.
Fredag: Salladsbord, pytt i panna, rödbetor.

Vecka 13, 26/3-1/4

Måndag: PÅSKLOV
Tisdag: PÅSKLOV
Onsdag: PÅSKLOV
Torsdag: PÅSKLOV
Fredag: PÅSKLOV

Vecka 14, 2/4-8/4

Måndag: PÅSKLOV
Tisdag: LOVDAG
Onsdag: Salladsbord. Köttfärssås, makaroner.
Torsdag: Grönsakssoppa med pasta/Ärtsoppa, bröd ost, gurka, frukt.
Fredag: Salladsbord. Stekt korv, potatisbullar, lingon.

Vecka 15, 9/4-15/4

Måndag: Salladsbord. Panerad fisk, hollandaisesås, potatis.
Tisdag: Salladsbord. Pannbiff med paprikaröra, sås, potatis.
Onsdag: Ostsoppa med rökt skinka, bröd, ost, gurka, frukt
Torsdag: Salladsbord. Kebabkycklinggryta, ris.
Fredag: Salladsbord. Chiligratinerad korv, potatismos.

Vecka 16, 16/4-22/4

Måndag: Salladsbord. Stekt fisk, remouladsås, potatis.
Tisdag: Salladsbord. Kokt kyckling, ris, currysås.
Onsdag: Salladsbord. Korv Stroganoff, pasta.
Torsdag: Spenatsoppa, ägg/Grönsakssoppa, bullar, pålägg, gurka, frukt.
Fredag: Salladsbord. Fläskpannkaka/ugnspannkaka, lingon.

Vecka 17, 23/4-29/4

Måndag: Salladsbord. Biff med lök, potatis, sås.
Tisdag: Salladsbord. Kokt fisk, hummersås, potatis.
Onsdag: Köttfärssoppa, bröd, ost, gurka, frukt.
Torsdag: Salladsbord. Ugnsstekt korv, potatismos.
Fredag: Salladsbord. Kyckling nuggets, ris, sås.

Vecka 18, 30/4-6/5

Måndag: LOVDAG
Tisdag: LOVDAG
Onsdag: Salladsbord. Köttbullar, stuvade makaroner.
Torsdag: Grönsakssoppa med pasta/Ärtsoppa, bröd, ost, gurka, frukt.
Fredag: Salladsbord. Kokt skinka, potatis, pepparrotssås.