Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

IT-enhet

IT-enheten stödjer de verksamheter som behöver anpassa och utveckla sina tjänster på Internet på ett sådant sätt att servicen och effektiviteten förbättras.

Personal

Leif Kristensson, IT-samordnare
Tel: 0435-550 28

Kristina Leyden, IT-administratör
Tel: 0435-551 50

Fredrik Pölönen, IT-tekniker
Tel: 0435-553 56

Information och kommunikation

Vi ska utnyttja informationsteknologin så att du upplever vår kommun som stabil och nära samt kännetecknas av småskalighet. För oss inom administrationen är det av stor vikt att informera och kommunicera via olika former av IT. Förvaltningarna använder idag IT-system för registrering, handläggning, transaktion, information med mera.

Miljö och livskvalitet är konkurrenskraftiga parametrar som gör att människor och företag vill verka och bo i vår kommun. IT är, och kommer ännu mer att vara, en av de viktigaste grundbultarna för marknadsföringen av kommunen. En bra IT-infrastruktur kan skapa goda förutsättningar för en positiv befolknings- och näringslivsutveckling.

E-tjänster

För många har det blivit en självklarhet att tjänster och varor ska finnas tillgängliga dygnet runt, överallt, oberoende av kontorstider och geografiska hinder. Vår e-tjänstportal erbjuder olika e-tjänster som efterhand kommer att växa i antal i takt med behov och efterfrågan. Med hjälp av e-legitimation skapas möjligheter för dig att, på ett säkert och tillförlitligt sätt, nyttja kommunens tjänster interaktivt. Läs mer om vår e-tjänstportallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster