Begränsad service på biblioteken i Örkelljunga under vecka 9

Under vecka 9 byts bibliotekssystemet för biblioteken ut. Under perioden byter vi också webbplats och detta medför vissa begränsningar i servicen.

I Örkelljunga kommun kommer bara tidskriftsrummet på huvudbiblioteket vara öppet under begränsade öppettider. Det innebär att du under den här perioden inte kommer att kunna låna, låna om, reservera eller lämna tillbaka böcker och annan media till biblioteken. Det kommer heller inte gå att använda vår webbplats.

Du får däremot behålla redan lånade böcker och media under perioden helt utan extra kostnad. Då det är svårt att veta exakt när systembytet är klart under veckan kommer försenad återlämning av böcker och media till biblioteken, mellan 6-12 mars, inte att ge några övertidsavgifter.

När bibliotekssystemet har bytts ut kommer vi kunna ge bättre service till användarna. Den nya webbplatsen blir bättre och kommer fungera lika bra i en smarttelefon som på webben.

Öppettider för biblioteken vecka 9 (27 februari - 5 mars)

• Huvudbiblioteket i Örkelljunga kommer endast att ha tidskriftsrummet öppet kl. 8.30-16.00 måndag-fredag. Lördag 4 mars är det helt stängt.
  • Biblioteken i Skånes Fagerhult och Åsljunga kommer hålla stängt hela veckan.