Nominera till Boel Skoglunds integrationspris

Föreningen Ifall – Integration för alla – har för att hedra minnet av Boel Skoglunds insatser för integration i Örkelljunga kommun beslutat att instifta Boel Skoglunds integrationspris.

Priset kommer gå till en person, grupp, förening eller företag som har gjort stora insatser för att underlätta integrationsprocessen i Örkelljunga. För att nominera skicka ett mail till info@ifall.se senast den 13 oktober.

Boel Skoglunds integrationspris kommer att delas ut under Kulturdagen den 21 oktober.

Mer information finns på Ifalls webbplats www.ifall.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster