Hela kommunen bidrog till P4 Kristianstads insamling till Världens barn

Johanna Zachhau och Hampus Algotsson, P4 Kristianstad, är framme i Örkelljunga. Foto: Per Lundberg/Sveriges Radio

P4 Kristianstads satsning att cykla in pengar till Världen barn från Gärsnäs i söder till Båstad i norr påbörjades förra veckan. Dagens cykeletapp gick mellan Bjärnum och Örkelljunga.

Vid lunchtid möttes cykelteamet upp i ett regnigt Örkelljunga av både kommuninvånare och representanter från kommunen som önskade bidra till insamlingen. Uppslutningen var stor längs stora delar av vägen.

Under morgondagen går färden vidare till Ängelholm för att på fredag nå slutdestination Båstad.

Läs mer om P4 Kristianstads insamling till Världens barnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster