Örkelljunga kommuns informationsträff för föräldrar blir IQ-projekt

Onsdagen den 6 juni delade IQ ut diplom till Örkelljunga kommun för att uppmärksamma kommunens arbete med information till högstadieungdomars föräldrar. Under en informationsträff fick föräldrar information och möjlighet att prata om ungdomars psykiska ohälsa, trygghet och alkoholkonsumtion.

Nu blir informationsträffen ett IQ-projekt. Ett IQ-projekt är ett bra exempel på en aktivitet som förebygger eller begränsar alkoholens skadeverkningar. Det innebär möjlighet att sprida projektet vidare som gott exempel så att fler kan göra mer. Örkelljunga kommuns informationsträff för föräldrar blir nu IQ-projekt nummer 1276.

IQ är en idéburen aktör och ett fristående dotterbolag till Systembolaget, som arbetar för ett smartare förhållningssätt till alkohol.

Läs mer om IQ-projektet.länk till annan webbplats

För mer information kontakta:

Li Merander Folkhälsoutvecklare Telefon: 0435- 550 09

Sara Dinwiddie