Resvaneundersökning pågår - Örkelljunga deltar

Just nu pågår den största resvaneundersökningen som någonsin har gjorts i Skåne och Örkelljunga är givetvis med. I vår kommun frågar vi 1422 slumpvis utvalda personer om hur de har rest under en speciell dag.

Resultatet kommer vi att använda för att följa upp hur resandet ser ut i kommunen men också i Skåne i stort.

Har du fått ett kuvert hem i brevlådan och är utvald att svara vill vi verkligen uppmana dig till att delta. Om du inte är utvald att svara men vill delta ändå gör du det på www.resvaneundersokning.selänk till annan webbplats.

Ditt svar är viktigt och resultatet kommer att användas för att förbättra möjligheterna att gå, cykla, åka kollektivtrafik och köra bil i hela Skåne.