Succén med Senior Sport School fortsätter under våren 2019!

Under våren 2018 deltog 18 personer i Senior Sport School i Örkelljunga. Tillsammans testade de olika aktiviteter och att laga mat tillsammans. Målet med aktiviteterna var är att stimulera till en hälsofrämjande fritid och att visa möjligheterna med att engagera sig i kommunens lokala föreningar.

Senior Sport School är ett samarbete mellan Skåneidrotten, Region Skåne och Örkelljunga kommun.

Aktiviteter på Senior Sport School

Aktiviteterna har ett brett utbud, till exempel styrketräning, tematräffar med fokus på hälsa, utbildning i hjärt- och lungräddning och föreläsningar.

Vill du vara med?

Alla över 60 år som bor i Örkelljunga kommun är välkomna att delta. Det kostar 300 kronor per person.

Senior Sport School pågår i 12 veckor med två träffar per vecka. Träffarna är oftast på förmiddagar mellan klockan 10.00-12.00.

På tisdagar kommer vi att ha någon form av föreläsning eller tematräff och på torsdagar kommer vi att ha någon typ av aktivitet.

Informationsmöte

När: 31 januari
Tid: klockan 10:00-11:00
Plats: FORUM, Sparbanken Boken Blackbox

Anmälan

På informationsmötet kommer du kunna anmäla ditt intresse för att vara med. Du kommer också kunna hämta en blankett för anmälan här på orkelljunga.se efter den 31 januari.