Informationsmöte om ungas hälsa

Folkhälsoutvecklare, skolkurator, skolsköterska och räddningstjänsten finns på plats för att diskutera ungdomars fysiska och psykiska hälsa.

Allmänheten bjuds in till ett informationsmötePDF om ungdomars fysiska och psykiska hälsa, upplevd trygghet, kost, sömn, spelande samt bruk av alkohol, tobak, narkotika och energidrycker.

Datum: 9 december

Tid: 18:00 – 20: 00

Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM Örkelljunga

Du kommer att få träffa kommunens folkhälsoutvecklare, skolkurator och skolsköterska. Du kommer även att få träffa en brandman från Räddningstjänstens förebyggandeavdelning. Vi kommer att berätta hur nuläget ser ut i kommunen och ge exempel på skyddsfaktorer och stöd.

Vi hoppas att du kommer!