Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Näringslivsluncher

Näringslivslunch

Kommun och företag vinner på att ha en träffpunkt för information och meningsutbyte. Till våra näringslivsluncher är alla företag i kommunen välkomna. Vi hoppas dessa skall ha intressant tema och samtidigt vara ett forum för dialog.

En dialog med förtroendevalda och tjänstemän

Näringslivsluncherna är en chans att kommunicera direkt med kommunens förtroendevalda och tjänstemän. Politiker och förvaltningschefer kommer att vara på plats.

Så här får du inbjudan till våra näringslivsluncher

Vill du säkerställa att du får inbjudningar till kommande näringslivsluncher så fyll i dina uppgifter på sidan Intresseanmälan Näringslivslunch.

Näringslivslunch onsdagen den 21 november

När: onsdagen den 21 november
Tid: klockan 11:30-13:00 (mingellunch klockan 11:30-12:15)
Plats: FORUM i Örkelljunga

Näringsliv, politik och handelsutveckling i Örkelljunga

Brytningens tid är här. Omöjligheter och möjligheter blandas i samhällets och näringslivets utveckling. Förlorare är de som inget gör. Och vinnare är de som lär känna läget, förstå vad det innebär och ser de nya möjligheterna.

Det politiska läget i Örkelljunga är på ett sätt oförändrat och stabilt men kommunstyrelsens ordförande Carina Zachau lämnar vid årsskiftet vår kommunalpolitik för att arbeta för Region Skåne. Carina informerar om det politiska läget med spets på näringslivet i vår kommun och i vår omnejd.

Att driva butiker och handel enligt det traditionella sättet har en tuff tid i såväl hela Sverige (och i världen) som i Örkelljunga. Vad är det som händer? Hur ser det ut hos oss jmf med omvärlden? Och hur kan det se ut framöver?

Vi har bjudit in Roger Johansson som är sakkunnig i handel och handelsutveckling. Kom och lyssna på Roger när han ger oss en mycket intressant omvärldsanalys.

Anmälan

Här anmäler du dig till näringslivslunchen den 21 november 2018.