Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Välkommen till Örkelljunga träffas!

11 november, kl 12.00-16.00 händer det!

Låt dig underhållas! Lär dig mer om vad som finns och sker i din kommun!
Träffa intressanta föreningar! Träffa företag från vår kommun! Kom helt enkelt och mingla och bara var. Testa på saker. Lyssna på föredrag. Underhållning av klass utlovas! Nöje och kunskap samtidigt.

Örkelljunga träffas är för alla. Från barn till pensionärer. Från singlar till familjer.
Ta chansen att med din närvaro hjälpa oss att skapa ett nytt sätt att träffas. Utan engagemang händer inget. Vi har skapat en arena för möten och engagemang. Tillsammans skapar vi något alla i Örkelljunga kan tycka är spännande. Välkommen!

Vi öppnar portarna till Forum Örkelljunga klockan 12-16 och sedan återigen kl 18 för buffé, dryck, underhållning och överraskningar. Passet mellan kl 12-16 har fokus på vad som händer och vad som finns i vår kommun och är en blandning av kunskap och underhållning. Saker du inte visste? Mellan kl 12-16 ses vi både utomhus, i foajén, i blackboxen och i stora hallen. Från klockan 18 flyttar vi in i stora hallen.

Kostnad

Passet på dagtid som bjuder på massor av kul, socialt umgänge och intressant saker är helt kostnadsfritt och ingår i projekt Affärsresan. Pass nummer 2 med buffé och festligheter för alla startar kl 18. Anmälan/biljettköp till kvällen är obligatorisk och kommer att kunna göras på Örkelljunga Kommuns hemsida under ”Näringsliv och arbete”. Du kan göra din anmälan för kvällens festligheter på denna länken: https://www.tickster.com/sv/events/mvdxd6am9lajrh8/2017-11-11/orkelljunga-traffas-kvallsbuffe-med-nojelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla skall kunna ta sig till och från Örkelljunga Träffas. Vi bjuder på resa till och från Forum!
Under dagen kommer Röke Buss att kostnadsfritt hämta och lämna i fyra av kommunens orter. Tidtabellen för detta publiceras på föreningen Örkelljunga Näringslivs hemsida.

 

Kontakt

Önskar du komma i kontakt med projektet så hör av dig till:
Ansvarig projektledare Matilda Molina, tel 0705-711777

Näringslivs- och turistchef i Örkelljunga Kommun Krister Persson, tel 0705-577339

Örkelljunga Träffas är ett av många projekt som drivs av föreningen Örkelljunga Näringsliv inom ramen för det treåriga Leaderprojektet Affärsresan. Önskar du mer information om föreningen eller om projektet Affärsresan är du välkommen att kontakta Matilda Molina enligt ovan.