Erik Niva till ”Åshöjdens BK – 50 år”

Erik Niva

En av landets mest hyllade sportjournalister och författare kommer till Örkelljunga

Erik Niva(född 1978) har genom krönikor i Sportbladet och som expert i tv visat att man kan skriva och prata om fotboll på ett nytt sätt. I sin senaste bok, ”Känner ni vibbarna – fotbollen och det nya Sverige” skriver han bland annat om fotbollen som det bästa verktyget för integration. Att skriva om fotbollen som något mer än bara idrott har blivit något av hans signum.

Böckerna om Åshöjdens BK ligger honom varmt om hjärtat och tidningen Buster var i barndomen en ständig följeslagare. Nu kommer han till Örkelljunga för att prata fotboll, Åshöjdens BK och säkert mycket mer.

Datum: Torsdag 24 augusti
Tid: 19:00
Plats: Sparbanken Boken Blackbox, FORUM Örkelljunga

Mer information om arrangemanget kommer under våren!