Musikal - Trumslagarna "Jag kan, jag vill, jag vågar"

Musikalen ”Jag kan, jag vill, jag vågar” handlar om att våga se möjligheter i sig själv att göra något gott i sitt eget liv och att våga visa mod och stå upp för snälla saker. Att våga tro på sig själv och lita på andra. Att låta det goda få gott om plats i livet.

Trumslagaren är en musikinriktad daglig verksamhet inom Helsingborgs stad. Vi spelar och sjunger på beställning och smittar av oss med vår omtanke och positivitet!

Verksamheten utgår ifrån medarbetarnas individuella intressen och behov och genomsyras av delaktighet och inflytande. Med stöd av handledare ges medarbetarna på Trumslagaren möjlighet att skapa musik, spela instrument och uppträda i olika sammanhang. Omsorg

Datum: 31 maj
Tid: 19.00 (Dörrarna öppnas kl 18.00)
Plats: FORUM Örkelljunga
Arrangör: Örkelljunga kommun

Förköp: På tickster.com eller Örkelljunga bibliotek

Biljettpris: 100kr per person

Man kan också i samband med sitt biljettköp lägga till en parmastekt kycklingbröst med pasta och sparrissallad som man får serverat innan föreställningen.