Öppet på Landet

Söndagen den 13 augusti mellan kl 11-17 är en dag då caféer, konstutställningar, trädgårdar, konstnärer, hantverkare, osttillverkare, köttproducenter, interiörbutiker, gårdsbutiker, mfl håller öppet för besökare.

32 utställare deltar på 18 platser i flera kommuner runt om Skåne. På flera av platserna finns det flera utställare samlade.

Här finns en PDF som du kan ladda hem och skriva ut eller ha i mobilen.PDF

Det bjuds även på aktiviteter under dagen

Hos Wärsjönäs interiör och lantliv, som ligger precis vid Värsjön, kommer Malin Broman att finnas för att bjuda barnen på smak och sinnesupplevelser på säsongens frukter och grönsaker.

På Ingeborrarps friluftsmuseum mellan kl 14:30 och 15:30 kan barn som vuxna uppleva hur det var att gå i skolan förr i tiden. Sitt uppradade i gamla bänkar och lyssna till fröken Stina som håller lektion.

Klockan 16 börjar föreställningen Origonalen - Margreta och möllesvenen, ute på gärdsgården på Ingeborrarp.

Det är nätverket Butiker på Landet som håller i evenemanget. På deras Facebookssida lägger alla utställare ut information om sina verksamheter. För att komma till Facebookssidan, klicka här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Plats: Örkelljunga, Klippan och Ängelholms kommuner med omnejd

Datum: 13 augusti, mellan 11-17