Workshop med frukost

Den 29 september går vi igenom varför din verksamhet ska finnas på Facebook, en global webbplats som nu har över 2 miljarder medlemmar.

För dig inom besöksnäringen är detta en oumbärlig kanal för att synas och för Örkelljunga som destination är det viktigt att få ut att det finns mycket som händer här. Det är också viktigt att besökare ska kunna checka in på olika platser för att kunna sprida vidare vad som händer här.

Men att sätta igång, att faktiskt skapa konto och bli tillgänglig på sajterna kan för många vara för stort och osäkert så att det läggs på is. Ta med din dator och så sätter vi igång med din användning av Facebook. Antingen att skapa en egen sida, vidarearbeta den du har eller se till att din verksamhet iallafall finns med. Se till att ha datorn laddad med bra bilder på din verksamhet!

Aktiviteten är gratis och inte begränsat till en viss typ av verksamhet. Företag som förening är välkommen att delta. Dock inte för privat bruk utan här fokuserar vi på att synliggöra verksamheter digitalt.

Det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Frukost serveras!

Se alla tillfällen här.länk till annan webbplats

Tid: 29 september 07:30-09:30
Plats: Örkelljunga kommunhus