Konsert - Mikael Rickfors

Intim konsert med Mikael Rickfors

Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjuttiotalet, eller hans klassiska åttiotals hymn "Vingar för Pengarna", utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Grovt med ett otroligt tonomfång, Mikaels röst har blivit jämförd med de bästa.

Det går bra att boka konferensrum för större sällskap. För möte, konf, samkväm mm. innan konsert.
Vill man boka större sällskap så kontakta anläggningsansvarig, tomas.nilsson@orkelljunga.se

Woodlands finns på plats för försäljning av mat och dryck. Alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Datum: 24/11
Tid: 19.00 (Dörrarna öppnar 18.00)
Plats: FORUM Örkelljunga, Sparbanken Boken Blackbox
Förköp: På tickster.com eller Örkelljunga bibliotek. Biblioteket tar ut en serviceavgift på 10 kr/köp.
Biljettpris: 150kr/person.
Arrangör: Örkelljunga kommun.