Tre på ett strå – dockteater med workshop

Här får någon långa öron, andra längre näsor! Här munhuggs späda primörer som just stigit upp ur trädgårdssängen med skogsbrynets dryga drönare! Här får knölar ris och knoppar ros! Tre små historier som tre smultron på ett strå, det får bli den röda tråden.

Föreställningens historier spelas med trädockor som inspirerar till dockslöjd. För alla åldrar - även de minsta har nöje av vad som sker på scenen!

Efter pjäsen får barnen träffa dockmakarna och med pjäsen som inspiration slöjda egna figurer av naturens material som grenar, strå och rotfrukter att ta med sig hem från dockverkstaden och leka vidare med!

- Fri entré! Ingen anmälan - Alla är hjärtligt välkomna! -

Datum: 23/2