Dan Hylander konsert

Per Jahnke

Dan Hylander, bildade under 1970-talet rockgruppen Raj Montana Band. Han har bla gett ut album som Döende oskuld, September, Bella notte, Calypso och ….om änglar och sjakaler innehållandes klassiska låtar såsom Höst, Farväl till Katalonien, Svart kaffe, Skuggor i skymningen och 21/3. Han har dessutom fått Rockbjörnen 2 gånger.

Under senare delen av 1990-talet övergick Hylander med stor framgång till att skriva musik åt och producera andra artister. På Tomas Ledins skiva Med vidöppna fönster från 2004 är låtarna skrivna och producerade av Dan Hylander och Tomas Ledin tillsammans. Som låtskrivare har hans sånger framförts och/eller spelats in av artister som Thorsten Flinck, Totta Näslund, Kal P Dal, Sven-Ingvars, Tomas Ledin, Larz-Kristerz, Christina Lindberg, Niels Jensen, Björn Skifs m.fl.

Gitarr och sång, Dan Hylander
Piano och sång, Magnus Ludwigsson
Fiol och sång, Petra Wahlgren

Byggnaden är byggd efter Handisam.

Datum: 28 september
Tid: kl 19:00, dörrarna öppnas kl 18:00
Plats:
FORUM Örkelljunga, sparbanken Boken Blackbox
Biljettpris: 150kr/person, barn under 13 år går in gratis. Ledsagare är välkomna gratis vid uppvisande av ledsagarintyg.
Förköp: tickster.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller något av biblioteken i Örkelljunga kommun. Biblioteket tar ut en serviceavgift på 10 kr/köp.
Arrangör:
Örkelljunga kommun