Galakväll med Gabriella Pichler

En galakväll med filmen ”Amatörer” och ett estradsamtal med regissören Gabriela Pichler.

Kvällen bjuder på mingel, samtal med regissören Gabriela Pichler och är ett samarrangemang med Örkelljunga kommun.

Amatörer är en komedi och filmens premiärvisades som invigningsfilm på Göteborgs filmfestival där den vann Dragon Award som Bästa nordiska Film.

Filmen följer upp Äta sova dö-framgångarna med ett nytt drama fyllt av uppkäftig humor och ett stort bultande småstadshjärta. Längd 1 t 50 min. Från 7 år.

Mer info hittar ni på www.filmiorkelljunga.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: 6 september
Plats:
FORUM Örkelljunga.
Arrangör:
Film i Örkelljunga i samarbete med Örkelljunga kommun.