Gladjazz med Papa Piders

Lennart Wiman

Gladjazz talar sitt tydliga språk. Proffsig musikunderhållning i form av Jazz som gör dig glad.

Papa Piders består av handplockade musikanter med stor erfarenhet från den europeiska jazzscenen garanterar en hög musikalisk nivå.

Läs mer om bandet på: www.papapidersjazzband.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Byggnaden är byggd efter Handisam.

Datum: 11 oktober
Tid: kl 19:00, dörrarna öppnas kl 18:00
Plats:
FORUM Örkelljunga, sparbanken Boken Blackbox
Biljettpris: 100kr/person, barn under 13 år går in gratis. Ledsagare är välkomna gratis vid uppvisande av ledsagarintyg.
Förköp: tickster.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller något av biblioteken i Örkelljunga kommun. Biblioteket tar ut en serviceavgift på 10 kr/köp.
Arrangör:
Örkelljunga kommun