Retrokväll med Noice (duo)

Peo Thyrén, grundare av legendariska rockbandet Noice, gör en unik duo-spelning med akustiska versioner av alla de hits han skrev i Noice: "I natt e hela stan vår", "En kväll i tunnelbanan", "Dolce Vita" och "Du lever bara en gång" m fl.

Dessutom berättar han ALLT från sina år på turné och vad som egentligen hände bakom kulisserna. För första gången får du höra de klassiska hitsen när låtskrivaren själv framför dem.

Läs mer om bandet här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Byggnaden är byggd efter Handisam.

Datum: 16 november
Tid: kl 19:00, dörrarna öppnas kl 18:00
Plats:
FORUM Örkelljunga, sparbanken Boken Blackbox
Biljettpris: 150kr/person, barn under 13 år går in gratis. Ledsagare är välkomna gratis vid uppvisande av ledsagarintyg.
Förköp: tickster.com länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönstereller något av biblioteken i Örkelljunga kommun. Biblioteket tar ut en serviceavgift på 10 kr/köp.
Arrangör:
Örkelljunga kommun