Nätverksträff för näringslivet tillsammans med ÖVK

Välkommen till en helkväll på Forum Örkelljunga den 1 november.

Ett arrangemang av Örkelljunga Volleybollklubb och Eurofinans i samverkan med Örkelljunga kommun och föreningen Örkelljunga Näringsliv.

Torsdagen den 1 november vill vi gärna att du tar med dig en vän och kommer till vår nätverksträff på Forum i Örkelljunga. Vi vågar utlova en helkväll där du får inspiration i hur du kan utveckla ditt företag vad det gäller marknadsföring i socialamedier. Vi bjuder dig dessutom på god mat och avslutar kvällen med en spännande elitmatch för herrar mellan ÖVK och Habo Wolley.

17:00 - Samling på Forum, Zacharias Fransson hälsar alla välkomna
17:15 - lnspirationsföreläsning av Sofia Stefansdotter Hultberg i Blackbox

Hon har som yrke att med hjälp av sociala medier få företaget 4Sound att synas och skapa merförsäljning. Möt Sofia Stefansdotter Hultberg som besöker oss för att dela med sig av sin kunskap och sin erfarenhet vad det gäller digital marknadsföring. Sofia har som sin profession att på heltid arbeta med sociala med ier för att skapa resultatutveckling i 4Sound. Sofia är idag ansvarig för hela företagets digitala satsning.

18:00 - Euro Finans beskriver sin digitaliseringsresa
18:15 -Vi bjuder på kvällsmat i Blackbox
19:00 - Matchen mellan ÖVK och Habo börjar
19:45 -Vi bjuder på fika i Blackbox
20:30 - Matchen är slut och vi skiljs åt

Anmälan sker via e-post till info@orkelljungavk.se senast den 25 oktober.
Målgrupp för arrangemanget är näringslivet i Örkelljunga kommun.