Fanfiction skrivartävling

Välkommen att vara med på en fanfiction skrivartävling för barn och unga!

Fanfiction är berättelser som utgår från redan existerande böcker/filmer/serier eller annat som kan handlar om samma personer, platser eller händelser. Det är ett utmärkt sätt att fortsätta sin favoritberättelse eller att inte behöva säga hejdå till sin favoritkarraktär. Ett exempel på en fanfiction kan vara en berättelse om vilka äventyr Harry Potter och hans vänner är med om efter sista boken.

Den 2 november mellan kl. 11-12 berättar vi mer och du får tips och inspiration på hur du kan börja skriva egen fanfiction.

Om du vill vara med och tävla lämnar du in ditt bidrag senast den 3/12. Vi utser vinnaren v.50. Det är inget måste att vara med och tävla om du kommer den 2 november.

Datum: 2/11

Tid: 11.00-12.00