Byavandring - Kosing och klöver

Under maj, juni, juli och augusti kan du följa med på fyra olika byavandringar om Örkelljunga kommuns lokalhistoria med Annette Söderlund!

Kosing och klöver - Fattigdom och supande gjorde inte folk gladare. Inte var det bra för samhällsekonomin heller. Det kom tankar från hela Europa - man ville att folk skulle bli mer självständiga och lyckliga. Men varför skulle folk börja spara pengar på Sparbanken i Örkelljunga? Hör historien om bygdens sparbanker och deras kunder.

Datum:

Tid: 17:00 - ca 18:00

Samlingsplats: Gymnasieskolan utbildningscentrum, Örkelljunga.
O.B.S Vid regn eller för dåligt väder flyttar vi in till FORUM Örkelljunga, Sparbanken Boken Blackbox kl 17:30 - ca 18:30.

Arrangör: Örkelljunga kommun