First Lady med Maria Kulle

Gunilla växte upp i lilla skånska Kvidinge, men bor sedan många år tillbaka i Abrahamsberg i Stockholm. ”On top of the world”, som hennes man Göran brukade säga. Men nu är han död, precis som hennes älskade bichon frisé Flossy. Gunilla har tagit över Görans verksamhet. Men vad vill hon egentligen och vem är hon nu?
- En absurd, tänkvärd och rolig monolog, specialskriven för Maria Kulle

Läs mer om Örkelljunga Riksteaterförening här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ Örkelljunga Riksteaterförening på facebook här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: 17 mars

Plats: FORUM Örkelljunga, Sparbanken Boken Blackbox.

Biljettpris (inkl. fika ): Medlemmar gratis, glöm inte ditt Scenpass!
Icke medlemmar 50kr.
Tonåringar 13-19 år 50kr.
OBS! 10 gratisbiljetter för tonåringar 13-19 år finns, först till kvarn!

Skall du fika anmäl dig senast den 10 mars till christina.fristrom@gmail.com eller 0703 - 90 92 13. Betala på plats på FORUM Örkelljunga - kontant eller Swish.

Arrangör: Örkelljunga Riksteaterförening i samarbete med Örkelljunga kommun.