Swing is the thing med Caroline Wennergren

Caroline Wennergren och Per Strandberg (piano) framför den allra bästa swingen på bästa sättet. Vi får även se Leroy Armstrong, en docka som spelar trumpet och som Caroline buksjunger med - ett program som lockar till skratt.

Se klippet med Caroline och Leroy på youtubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer om Örkelljunga Riksteaterförening här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ Örkelljunga Riksteaterförening på facebook här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: 16 februari

Plats: FORUM Örkelljunga, Sparbanken Boken Blackbox.

Biljettpris: Medlemmar 150kr, glöm inte ditt Scenpass.
Icke medlemmar 200kr.
Tonåringar 13-17 år 75kr.
OBS! 10 gratisbiljetter för tonåringar 13-19 år finns, först till kvarn!
(kontant eller swish betalning)

Förköp: Tickster.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller på något av våra bibliotek.
Biblioteken tar ut en serviceavgift på 10 kr/köp.

Arrangör: Örkelljunga Riksteaterförening i samarbete med Örkelljunga kommun.