Öppen bokcirkel: "Silvervägen"

Kom och diskutera boken "Silvervägen"

Under våren har vi en öppen bokcirkel där vi läser olika titlar. Du väljer själv vilka gånger du vill vara med! Vi har ett begränsat antal cirkelböcker som du kan låna innan tillfällena. Vi fortsätter med olika böcker (bok, e-bok) under våren, så håll utkik efter mer information.

Den första boken är Stina Jacksons "Silvervägen" som är en av våra mest reserverade böcker just nu. Vi träffas tisdagen den 26 februari kl. 15.00 och pratar om boken.

Gör såhär:

Hämta och låna den aktuella cirkelboken hos personalen i Informationsdisken. Läs och återlämna sedan boken när du är klar. Kom och prata om boken på Örkelljunga bibliotek vid ett tillfälle. Gratis, ingen anmälan.

Datum: tisdag 26 februari

Tid: 15.00-ca 16.00