Föreläsning om barns hälsa

En föreläsning för vårdnadshavare om sömn, kost och teknikens inverkan på barns hälsa

Skåneidrotten och skolorna i Örkelljunga kommun bjuder in till en kostnadsfri föreläsning om sömn, kost och teknikens inverkan på barns hälsa. Mål är att bredda kunskapen för rörelseförståelsens betydelse, både i och utanför skolan.

Föreläsningen riktar sig till dig som är vårdnadshavare till elever i årskurs f – 6 i Örkelljunga kommun. Föreläsaren är Ronja Hansson från Skåneidrotten. Hennes mål är att sprida och dela kunskap om hälsa och välmående till en hållbar vardag.

Frågor: Henrik Nilsson, samordnare för Rörelsesatsningen i skolan, henrik.nilsson@skaneidrotten.se, 010-476 57 29

Anmälan: görs via questback: https://response.questback.com/skneidrotten/o2wwwv4ovylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum: torsdag 21 mars

Tid: Kl. 18.00 – 19.00 eller Kl. 19.30 – 20.30