Kolonien

En Musikriket-konsert

Kolonien är ett av de mest framträdande banden i den nya generationens folk- musikvåg och trots den unga åldern firarde 10-årsjubileum och släpper dessutom sin tredje platta.

Kolonien är ett familjeband med två bröder, en kusin och en granne. Debutalbumet släpptes 2012 och bandet prisades som ”Årets Nykomling” på Folk- och Världsmusikgalan. Som en central plats i musiken tronar ett gemensamt intresse för samhället och politiken. De är hett efter- traktade och turnerar oavbrutet framförallt i Norden och Nordamerika.

Läs mer på www.kolonien.nulänk till annan webbplats

Datum: 14 februari

Tid: 19.00-20.30

Plats: Ekets Bygdegård, Eket

Biljetter: 100 kr/person, upp till 18 år går in gratis. Köp biljetter på www.tickster.comlänk till annan webbplats eller på Örkelljunga bibliotek. En serviceavgift på 10 kr/köp tillkommer på biblioteket.

Arrangör: Örkelljunga kommun, Ekets Bygdegårdförening och Musik i Syd.