Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag 8-12, 13-16

 

Tisdag - torsdag 8-12, 13-16

 

Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

 

Dela

Höst- & jullovsprogram 2018

Kultur- och Fritidsförvaltningen och föreningarna i kommunen erbjuder aktiviteter för alla barn, ungdomar och vuxna. All information finns i programmet som också ges ut på kommunens skolor. Tryckt program finns också att hämta bland annat på något av Biblioteken i Örkelljunga.

Klicka här för att se Höst- & jullovsprogrammet i PDF.PDF

Bra att veta

  • En del aktiviteter har åldersgränser och vissa kräver föranmälan och har begränsat antal platser. Du hittar kontaktuppgifter i programmet. 
  • Vi vet att fritidshem och förskolor gärna är med på aktiviteterna, meddela arrangören så de vet hur många som kommer.
  • Aktiviteter som ställs in på grund av ändringar i programmet kommer att meddelas på www.orkelljunga.se.
  • Det kan också tillkomma nya aktiviteter så håll utkik i Evenemangskalendern och på facebook-sidan "Lov i Örkelljungalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster".

Frågor

För frågor gällande de olika aktiviteterna hänvisar vi till arrangören. Du ser kontaktuppgifter i programmet ovan. För allmänna frågor kring lovprogrammet går det bra att kontakta Mattias Persson, föreningsutvecklare, 0435–55 039, mattias.persson@orkelljunga.se Rebecka Nilsson, kulturkonsulent, 0435–55 027, rebecka.nilsson@orkelljunga.se

HöstLOVE:t i Nordvästra Skåne

Du behöver inte åka långt för att aktivera barnen! Kommunerna i Nordvästra Skåne har samlat ett urval av sina aktiviteter för lediga skolbarn på denna sida: www.familjenhelsingborg.se/kulturlovetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster