Telefonväxel:

Vardagar 8-12, 13-14
Lunchstängt 12-13

Ny upphandling för Hjälmsjö camping

En ny upphandling för Hjälmsjö camping har nu annonserats.

Hjälmsjö camping är ytterst värdefull för kommunen. Vid senaste kommunfullmäktige, den 29 januari 2024, klubbades planprogrammet för Hjälmsjöro igenom för godkännande, där kommunen befäster campingens plats och framtid och dessutom ger möjlighet för utvidgning.

Kommunen lyder under regler om offentlig upphandling och arrendet för Hjälmsjö camping måste upphandlas. Kommunen är medveten om att tiden är knapp, men har en stor förhoppning om att det ska finnas en campingsäsong i Hjälmsjö 2024. Upphandlingsunderlaget har annonserats idag 2024-02-05. Målsättningen är att en arrendator ska kunna öppna anläggningen under våren. Kommunen välkomnar en dialog med eventuella intressenter.

Upphandlingsunderlag finns tillgängligt i TendSign: https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeID=8610 Länk till annan webbplats.
För att kunna läsa upphandlingsunderlaget och lämna anbud behöver anbudslämnaren skapa en inloggning till TendSign.