Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:

Måndag -torsdag 8-12, 13-16


Fredag 8-12, 13-15

Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Dela

Örkelljunga Kommuns Företagsregister

Här hittar du ett aktuellt register över företag i Örkelljunga. Det ger dig möjlighet att ta reda på vilka resurser som finns lokalt. Tillsammans för mer affärer.

Företagsregistret är ett redskap för att underlätta kontakter och samarbeten inom det lokala näringslivet. Syftet med registret är att visa företagarna vilka resurser och kompetenser som finns på hemmaplan men också att skapa förutsättningar för en snabb och bra dialog mellan kommun och företag.

Här kan du som företagare kostnadsfritt synas på kommunens webbplats samt få information och inbjudningar. Med hjälp av företagsregistret kan du själv söka fram mer information om företagen i vår kommun.

Så här fungerar företagsregistret

Både sökning och registrering av företagsuppgifter är kostnadsfri. Registret uppdateras regelbundet. Kolla gärna så att du är med och att dina uppgifter stämmer! På registersidan kan du även registrera ditt företag om det saknas.

Här söker du företag i Örkelljungas företagsregisterlänk till annan webbplats

Saknas ditt företag eller har vi fel uppgifter?

Om företaget inte finns med i företagsregistret så kan det bero på att företaget inte har ett registrerat arbetsställe i Örkelljunga kommun. Om ditt företag vill finnas med i företagsregistret för Örkelljunga kommun och synas på den publika sidan så går du in på verksamt.se och anmäler ytterligare ett arbetsställe (Örkelljunga). Med arbetsställe avses varje adress, fastighet eller grupp av fastigheter där företaget bedriver varaktig verksamhet med minst en anställd på 20 timmar i veckan.

Företaget kommer då med i Örkelljungas företagsregister och får också information och inbjudningar från kommunen

Här kan du ändra uppgifter om arbetsställe - verksamt.selänk till annan webbplats 


Örkelljunga Näringsliv

Föreningen Örkelljunga Näringsliv är ett nätverk för företag, butiker, banker och privatpersoner med intresse att utveckla kommunen.

Läs mer om Örkelljunga Näringslivlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster