Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:


Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Digips - digital självförsörjning

Örkelljunga kommun ingår i projekt Digips - digital självförsörjning. Projektet pågår från september 2020 till och med februari 2023. Syftet med projektet är att skapa en virtuell arbetsmarknadsenhet som hjälper individer till självförsörjning.

Europeiska socialfonden (ESF) är medfinansiär av projektet.

Digips är ett samverkansprojekt mellan sju kommuner i nordvästra Skåne: Örkelljunga kommun, Bjuvs kommun, Båstad kommun, Klippans kommun, Höganäs kommun, Landskrona kommun och Svalövs kommun.

Genom att samverka mellan flera kommuner kan vi erbjuda tillgång till fler insatser och möjligheter för de kommuninvånare som behöver stöd i sin väg till självförsörjning. Via digitala kanaler kommer individen att kunna ta del av till exempel föreläsningar, webbinar, cv-skola med mera.

För dig som uppbär ekonomiskt bistånd och behöver stöd i ditt jobbsökande eller på din väg till studier

Har du ekonomiskt bistånd och försöker bli självförsörjande? Då kan projekt Digips vara rätt för dig. I projektet får du individuellt stöd av en arbetsmarknadskonsulent och konkreta tips och verktyg för att hjälpa dig till arbete eller studier. Projektet har ett digitalt fokus och du kommer få lära dig mer om hur du kan använda sociala medier och andra digitala kanaler som stöd i ditt jobbsökande. Du kommer få sätta upp mål och jobba tillsammans med arbetsmarknadskonsulent för att nå dessa.

Låter detta som något för dig? Kontakta din socialsekreterare för mer information.

Logga för projektet Access