Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:


Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13


Växel och reception stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

NÄRINGSLIV OCH ARBETE

Näringslivet i Örkelljunga kommun utgörs av livskraftiga och väl fungerande företag med de flesta branscher representerade. Tyngdpunkten ligger inom verkstadsindustrin, kommunikation och handel.

Frida Nilsson, näringslivsutvecklare

Näringslivsutvecklare i samverkan med Örkelljunga Näringsliv

Vår näringslivsutvecklare Frida Nilsson ger företagsservice i form av informations- och rådgivningstjänster, samt bidrar till nätverksbyggandet inom kommunens näringsliv. Alla evenemang riktade mot näringslivet arrangeras av Frida.

Frida är vår företagslots. Hon hjälper till vid företags-etableringar och parallellt med sin funktion som näringslivs-utvecklare är hon VD för Örkelljunga Näringsliv.

Hon arbetar för tillväxt i det befintliga näringslivet och tillväxt genom inflyttning av företag med ett stort fokus på utveckling av marknadsföringen i kommunen.

Logotype Örkelljunga näringsliv

Företagarföreningen Örkelljunga Näringsliv Länk till annan webbplats. finns för dig som verkar i Örkelljunga kommun. Det är en ekonomisk förening vars enda syfte är att främja näringslivet i kommunen.

Arbete i Örkelljunga kommun

Du som bor i Örkelljunga och behöver hjälp med att söka arbete eller praktik kan få stöd via enheten för Arbetsmarknad och Integration (AMI).

Lediga tjänster inom Örkelljunga kommuns verksamheter.