Kontakta oss

Telefon:

0435-550 00

E-post:

kommunkontor@orkelljunga.se

Besöksadress:

Biblioteksgatan 10, Örkelljunga

Öppettider:
Telefonväxel:
Vardagar 8-12, 13-15
Lunchstängt 12-13

Entrédörr till kommunhuset:
Vardagar 8-12, 13-14
Lunchstängt 12-13


Växeln stänger kl 12.00 dag före röd dag samt dag före julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Att vara anställd i Örkelljunga kommun

Som anställd i Örkelljunga kommun kommer du att vara delaktig i viktiga frågor för kommuninvånarna. Var du än befinner dig i vår organisation är du en viktig medarbetare i vår verksamhet. Vi hoppas att du ska finna arbetsgemenskap hos oss och känna att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val!

Introduktion

Alla nyanställda erbjuds över en övergångsperiod en personlig handledare som fungerar som ett stöd i det nya arbetet och på den nya arbetsplatsen. Denna person ska vara en tillgång och ett stöd för dig, som du kan vända dig till med frågor och reflektioner om ditt nya arbete.

Kommuncentral introduktion

Som nyanställd kommer du att bjudas in till en kommuncentral introduktion som omfattar nyanställda i kommunen. Syftet med denna centrala introduktion är att ge en övergripande information som du har nytta av i din anställning.

Introduktion för chefer

För chefer finns det ett kompletterande introduktionsprogram. Syftet med chefsintroduktionen är att hjälpa den nyanställde chefen att så snabbt som möjligt kunna fungera i sin chefsroll och vad som är viktigt att iaktta som chef i Örkelljunga kommun. Som ny chef erbjuder vi dig en möjlighet att delta i ett mentorsprogram inom familjen Helsingborg.

Administrativa enheten

Administrativa enheten hanterar övergripande personalfrågor, administrerar löneutbetalning samt ger råd och stöd till chefer, arbetsledare och övriga anställda i allehanda personalfrågor.

Uppgifter och ansvar

Det politiska ansvaret för den administrativa enhetens verksamhet har kommunstyrelsen. Administrativa enheten företräder kommunledningen som arbetsgivare och har tillsammans med kommunledningen det övergripande ansvaret för en väl fungerande personal- och lönepolitik som skall öka våra möjligheter att rekrytera och behålla vår personal nu och i framtiden.